""

Børn

Skattejagt i Slotshaven og biblioteket

28.06.21 - 06.08.21
Vi har lagt litterære skattejagter ud til børn og barnlige sjæle, der elsker fælles oplevelser, en god gåtur og en god litteraturquiz.

Sådan gør du:

- Du skal downloade appen "Woop" til en Smart Phone, hvor du har internetadgang. (Woop virker nu også på Android-telefoner).

Du kan logge ind som gæst, men du bliver nødt til at give appen adgang til din lokalisering, for at du kan se skattejagterne (privatlivspolitik til appen Woop findes herunder).

- Åben appen

- Tryk på "Jagt" og giv adgang for at appen må bruge din placering.
Nu vil du se skattejagter i dit område. De skattejagter vi har lagt, hedder altid noget med Biblo, og de befinder sig omkring biblioteket og Slotshaven.

Indtil videre kan I teste jeres viden om Harry Potter og Pippi Langstrømpe, men snart kommer der også en quiz om Nomerne.

God tur!

Medbring til aktiviteten: Mobiltelefon med adgang til internettet og med Woop app installeret.
Aktiviteten er en del af sommerferieaktiviteterne i Hørsholm kommune.