""

Børn

”Sådan ruster vi børn til livet” foredrag med Sofie Münster

04.11.20
Sofie Münster er bl.a. kendt som fast børne- og forældreekspert på GO’ Morgen Danmark på TV2 . Desuden forfatter til de to bestsellere ”Klog er noget, man øver sig på” og ”Kærlighed er ikke nok” - og til november gæster hun Hørsholm bibliotek, og vi glæder os helt vildt!

Når vi som forældre har småbørn, så har vi en masse forhåbninger for deres liv og deres udvikling. Vi håber, at de lærer at stå ved sig selv og det, de tror på.

Det er dog ikke en nem opgave at opdrage sine børn til den faste indre styrke. Bestemt ikke i dag, hvor vi lever i en verden, der har store krav til det ydre og præstationer.

Men det er ikke en umulig opgave. Sofie Münster vil i foredraget give nogle konkrete redskaber til, hvordan forældre kan ruste deres børn bedst muligt til livet, allerede mens børnene stadig er små.

Der vil bl.a. særligt være fokus på:

Betydningen af forudsigelige rammer, og hvordan man inddrager børn, så de udvikler selvstændighed og ansvar.

Hvordan forældre kan være tydelige om deres grænser og kan tage styringen uden at skælde ud, forhandle eller straffe.

Billetter koster 75 kr. og kan købes her på siden fra mandag den 10. ausust 2020

Da retningslinjerne for ny Coronavirus har det med at ændre sig løbende, tager vi forbehold for ændringer i vores arrangementer.

Læs her bibliotekets COVID-19 retningslinjer når du kommer som gæst til vores arrangementer.