En tryllestav

Børn

Krea-værksted: Lav din egen tryllestav

12.09.20
Den står på kreative sysler, når Simone stiller materialer frem og hjælper med inspiration og kreative løsninger.

På udvalgte datoer i løbet af efteråret tilbyder børnebiblioteket Krea-værksteder for børn og deres voksne.

Simone, som er vores kreative alf, tilrettelægger formiddagen og sørger for rekvisitter, glimmer, fjer etc., når der skal males og limes - alt I skal gøre er at møde op ;-)

Denne gang kan du lave din egen tryllestav.

For børn fra 4 år og deres voksne. Børn under 9 år skal ledsages af en voksen.

Det er gratis at deltage, men kræver som noget nyt tilmelding. Der er to tidsintervaller: kl. 10.00-11.30 og igen fra kl. 11.30-13.00 så husk at tjekke ved tilmelding, hvilket tidinterval du tilmelder dig, så du ikke går forgæves!

Fremtidige datoer:

Lørdag 24. oktober kl. 10-13. Halloweenmasker

Lørdag d. 14. november kl. 10-13. Lanterner

Lørdag d. 5. december. Kl. 10-13. Julepynt. Grankogler

Da retningslinjerne for ny Coronavirus har det med at ændre sig løbende, tager vi forbehold for ændringer i vores arrangementer.

Læs her bibliotekets COVID-19 retningslinjer når du kommer som gæst til vores arrangementer.