""

Biblioteksudlånet
For børn
Børn

Halloween i Kulturhus Trommen: MONSTER-fedt!

28.10.23
Monsterpavillion, skattejagt i kælderen, lanterneværksted og film!

Kulturhus Trommen fejrer Halloween lørdag d. 28. oktober kl. 10-13 og du kan godt glæde dig!

Vi har igen i år inviteret Nordsjællands Rollespillere på besøg. Du kan møde de seje rollespillere i deres flotte og uhyggelige kostumer, og de medbringer et væld af sværd, masker, kostumer og andre spændende ting, som man må røre ved og prøve. Og du kan høre om, hvordan det er at være med til rollespil.

Du kan også møde dem i bibliotekets kælder til en (lidt) uhyggelig skattejagt. Hvis man er under 10 år skal man have en voksen med.

Se en super flot video med rollespillerne her!

Lav din egen lanterne

I biblioteksudlånet finder du også det hyggelige lanterneværksted. Af brugte syltetøjsglas og lignende kan alle børn lave en lanterne med farverigt silkepapir. Har du et flot glas eller lille krukke må du meget gerne medbringe det selv, men biblioteket stiller også glas til rådighed. Lanterneværkstedet er fra 7 år. Yngre børn skal være sammen med en voksen.

Halloweenfilm i Lilletrommen

Vi sætter en række sjove og spændende Halloween film fra Filmstriben på i Lilletrommen mellem kl. 11, 12 og 13. Der skal ikke købes billet, og det er muligt at gå ind og ud af salen undervejs. Filmene er for aldersgruppen 5-8 år.

Det er gratis at deltage i alle aktiviteter på dagen.

Kom meget gerne udklædt!