Arboretet
Børn

Eventyr og magi i Arboretet

29.05.21
Hørsholm Bibliotek, 15. juni Fonden og Arboretet inviterer alle ind i eventyrenes, planternes og magiens verden.

En fortryllende dag hvor børn og voksne kan fortabe sig i naturen!

Gå på opdagelse i Terapihaven med eksperter fra KU. Find vej gennem Arboretet og løs opgaveløbet sammen med dine forældre, hvor du bl.a. kan lære om spiselige og giftige planter eller finde en passende gren til din helt personlige tryllestav!

Find din kreative side frem og lav eventyrfigurer af naturmaterialer. Find roen i vores læsekrog -  eller slap af under trækronerne, mens du lytter til historier om trolde og magi. Du kan også deltage i en quiz, hvor din viden om trolde, hekse og magi bliver udfordret.

Kort sagt: Der er aktiviteter for enhver smag og alder, når Arboretet i samarbejde med biblioteket åbner dørene og inviterer ’udenfor’ J

Arrangementet kræver ingen tilmelding - man dukker bare op! Det kan dog være, at der kræves seperat tilmelding til Terapihaven igennem KU. Vi opdaterer løbende siden.

Da retningslinjerne for ny Coronavirus har det med at ændre sig løbende, tager vi forbehold for ændringer i vores arrangementer.

Læs her bibliotekets COVID-19 retningslinjer når du kommer som gæst til vores arrangementer.