""

Ny dato: Lær at hækle Corner-to-corner

12.06.21
Hækleworkshop med Katja

Denne teknik giver små kvadratiske felter, som åbner mulighed for at gengive et billede direkte i projektet. Vi kan anvende broderi-diagrammer eller lignende som mønster. Se eksemplet på billedet. Teknikken anvendes især til tæpper, puder, tasker eller andet, som omfatter en større overflade.

Medbring 2 eller flere farver garn og en passende hæklenål.

Da retningslinjerne for ny Coronavirus har det med at ændre sig løbende, tager vi forbehold for ændringer i vores arrangementer.

Gratisbilletter er tilgængelige fra d. 17. april.

OBS Du kan ikke længere købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.

Læs her bibliotekets COVID-19 retningslinjer når du kommer som gæst til vores arrangementer.