Om dette arrangement

Tid
16:30 - 17:15
Pris
0 Kr
Lokalitet
Lilletrommen
Arrangører
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Andre arrangementer

Historier i mørket

12.12.18
Radiofortællinger i Lilletrommen

Sæt dig godt til rette i Lilletrommens bløde biografsæder, lad dig omslutte af mørket og spids ørerne, når Hørsholm bibliotek inviterer til endnu en omgang spændende radiofortællinger.

De har gjort det med bragende succes i bl.a. København. Og nu er Hørsholm hoppet med på vognen. Måske har du hørt om de meget kendte og populære podcasts ’21 roser’ eller ’I et forhold med …’ fra det digitale magasin Third Ear, som bl.a. har lavet podcasts i samarbejde med Politiken, og som modtog Kronprinsparrets Stjernedryspris i 2017? Vi har udvalgt to gode fortællinger fra Third Ear, som I kan glæde jer til at lytte til.

Onsdag d. 12. december kl. 16.30 holder vi ’Mørk jul’, hvor julens vrangsider udforskes. Tim Hinman har sammensat en julemedley med en mørk juleaften i fortidens Sønderjylland, et Luciaoptog med den virkelige sct. Lucia, hvis hår ingen kunne få ild i, René der igennem karrieren har spillet Søren Banjomus for over 50.000 julefrokostgæster, taxachaufføren Rais, der har set lidt af hvert i taxaens bakspejl, en ægte nissehistorie fra det Islandske snelandskab og en psykotisk nisse i et radiodigt af Jens Blendstrup.

Varighed: 44 min.

I forbindelse med arrangementet byder vi på en kop kaffe eller te.

Det er gratis at deltage til begge lytteseancer, men der kræves gratisbillet, som kan hentes via hjemmesiden tre uger inden arrangementet.